Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/nemanja.vico/cobeliks

ИСПОШТОВАН ОБИЧАЈ: Ватерполиста исцепан- "НЕК ЈЕ ЗДРАВА"

Извор: Нпортал

23.08.2024.

07:56

ПОЗНАТИ ватерполиста Немања Вицо и његова супруга Јелена Вицо постали су родитељи преслатке девојчице Миле.

Инфлуенсерка Јелена Николић је недавно упловила у брачне воде са златним ватерполистом Немањом Вицом који је са тимом на Олимпијади у Паризу освојио златну медаљу. Прелепа плавокоса Немањина изабраница је на Инстаграм стори ставила возачку дозволу на којој се види да је променила презиме. 

Сада су постали родитељи, Јелена је на свет донела девојчицу којој је дала име Мила. Поносни тата је објавио фотографије са славља. 

BloombergAdria.com

 

На фотографијама се види да су испоштовани обичаји и да су родбина и пријатељи Немањи исцепали мајицу због рођења ћерке. На слављу Немања није скидао осмех са лица. 

Подсећања ради, Немања се пре неколико дана вратио из Париза са Олимпијских игара где је освојио златну медаљу за Србију са репрезентацијом. Када се каже "Дочек на балкону", свима је одмах јасно: Србија је направили велики спортски успех. А било их је у претходних 16 олимписких дана - више. Баш зато, дочек сјајних српских олимпијаца у Београду протекао је величанствено. Више од два сата пре изласка спортиста на чувену терасу скупштине града Београда, некадашњем Старом двору, хиљаде људи су стрпљиво чекале хероје нације, и то - спремно. Народ је био огрнут српским тробојкама, носио је и дресове кошаркаша, и ватерполо капице, биле су ту и шајкаче, и транспаренти, и капе у бојама српске заставе...

BloombergAdria.com