Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел, Фото: Принтскрин/Инстаграм/kingzepter

ИМА 24, А НАСЛЕДИЋЕ ПОЛА БГ: Ко је Цептерова усвојена ћерка?

Извор: Нпортал

23.08.2024.

08:27

ЕМА Цептер коју су Филип и Мадлена усвојили 2000. године израсла је у праву лепотицу.

Познати београдски брачни и бизнис пар који је направио империју у Швајцарској - Филип и Мадлен Цептер имају усвојену ћерку Ему, која је веома активна на друштвеним мрежама, посебно на Инстаграму.

Млада, лепа, успешна, паметна, популарна... тако би се најкраће могла описати Ема Цептер за коју често кажу да живи живот о каквом многи могу само да сањају.

BloombergAdria.com

Ипак, о њеном животу се не зна много, сем да живи и студира психологију у Лондону, а студије успешно приводи крају. Занимљиво је и да је вила на Дедињу која је у власништву њених родитеља добила име по њој, а Филип и Мадлена својевремено су, давне 2000. објавили на најлепши могући начин вест да је малена Ема постала члан њихове породице.

"У наш живот ушла је једног децембарског дана 2000. године и одмах се угнездила у наша срца где је отворила простор кога ту раније није било. Лепо је кад човек може да се оствари као стваралац, па да затим постане родитељ, а још је лепше када можете да исправите неправду и уместо бола створите - љубав. Мени се догодило и прво и друго", рекла је Мадлена својевремено.

Ема важи за велику љубитељку уметности, а њен упечатљив модни стил осигурао јој је армију пратилаца на мрежама. Њене објаве увек пролазе запажено, с обзиром на њихов провокативан садржај. Осим што објављује фотографије и снимке на којима неретко позира голишава, често се на њеном Инстаграм профилу нађу и призори с луксузних и егзотичних дестинација.

Осим што се често јави са неке егзотичне дестинације, некад се јави са породичне јахте "Јоy ме", дугачке педесет метара, а некад из раскошног дома у Монаку. "Новац вам не може купити срећу, али бих радије плакала на јахти", написала је једном приликом Ема која очигледно ужива у раскоши којом је окружена.

Њеног оца, Филипа Цептера, чија имовина се процењује на пет милијарди долара, Форбс је прогласио за најбогатијег човека у Србији 2017. године у традиционалној годишњој листи светских милијардера.

Филип и Мадлена су једном приликом истакли да се труде да имају нормалан живот упркос силном богатству, а њихова ћерка често дели детаље свог луксузног живота на свом Инстаграм профилу на којем је прати више од 12.000 људи.

Иначе, брачни пар Јанковић је стекао огромно богатство основавши надалеко познату компанију Цептер (Зептер), чији су назив узели као своје презиме.