Извор:ФОТО: АТА / Профимедиа

Шта је по образовању Сека Алексић?

Извор: Нпортал

23.08.2024.

08:38

"ЈЕДНА СТОЛИЦА ЈЕ била мамина жеља, тачније, да завршим школу, а друга столица је била моја, а то је велика жеља да се бавим певањем"

Певачица Сека Алексић, данас позната по свом луксузном начину живота, прошла је пут од тешких почетака до статуса успешне певачице. Са само четрнаест година, Сека је почела да наступа по кафанама како би помогла својој породици, која је у то време једва састављала крај с крајем. Упркос невероватном таленту, њена мајка није желела да Сека гради каријеру у музици, али је Сека остала истрајна у својим сновима.

BloombergAdria.com

 

Скромни почеци и борба за снове

Певањем се почела бавити у раној младости, али мало ко зна да је Сека завршила занатску школу и постала женски фризер по струци. Иако се некада сама бринула о својој коси, данас тај посао препушта тиму стручњака којима потпуно верује. Изјавила је да је било тешко балансирати између мајчине жеље да заврши школу и властите жеље да се бави певањем, али је успела да оствари обе своје амбиције.

Секина упорност и посвећеност сновима су је довели до успеха у музичкој каријери, где је постигла сјајне резултате и финансијску независност.

- Код мене је то било заиста тешко јер сам желела да седим на две столице. Једна столица је била мамина жеља, тачније, да завршим школу, а друга столица је била моја, а то је велика жеља да се бавим певањем. Док ме мамина уопште није занимала, моја ме много занимала. То није баш добро. Ја сам имала среће да успем. Сјајно зарађујем и помажем свима око себе - изјавила је Сека.

Више од певачице: Сека као фризерка

Иако Сека данас ужива у луксузном начину живота, није заборавила своје корене. Она је признала да је као фризерка фарбала себе и радила мами праменове, а до пре неколико година је фарбала и своје другарице. Иако себе не сматра савршеним фризером, Сека тврди да се разуме у све.

- Нисам ја лош фризер. Разумем се у све. Моји фризери ми често кажу да сам њихова колегиница - рекла је Сека за "Стори".

Република