Извор:Фото:Инстаграм принтскрин /tkecman

ОД ПОГЛЕДА СЕ ЈЕЖИЛИ: Глумица сада запалила мреже у бикинију

Извор: Нпортал

23.08.2024.

08:43

СВИ у је запамтили по њеном погледу због ког пролази језа кроз вене...

Глумица Татјана Кецман, изванредно је одиграла улогу Барте Пулхерије у потресном филму "Дара из Јасеновца", главне управнице дечјег логора у Јастребарском, коју су упамтили по гнусном понашању деце. 

Татјана је једном приликом причала о улози и том погледу који је тако хладан: 

- Немогуће је вежбати тај поглед, то зло. Природно имам изразито светле очи, које су "радиле" за тај мој лик. Ја сам само Барту, како глумци воле да кажу, "уселила у себе" и неизмерно ми је драго што је то публика препознала и похвалила - рекла је Татјана Кецман тада.

- Такву количину зла људски ум не може да појми и разуме. Као и сваки глумац, трудила сам се да будем поштена према свом лику, проучавала Бартину биографију, читала да је она расла окружена страхом и смрти, али, наравно, за такву монструозност не постоји никакво оправдање - навела је глумица за Новости

Глумица је активна на Инстаграму, па је тако неколико пута изненадила пратиоце фотографијама у купаћем костиму. Ако узмемо у обзир да је у педесетим годинама, има савршено обликовано тело. Њени мишићи су јасно оцртани.

Рођена је 1969. године у Бихаћу, а пред камере је први пут стала у серији "Осма офанзива", снимљеној крајем седамдесетих. Студије је започела у Сарајеву, а дипломирала у Београду, у класи професора Владимира Јевтовића.

Осим филма "Дара из Јасеновца", имали смо прилику да је видимо и у серијама "Убице мог оца", "Војна академија", "Жигосани у рекету". Када је наступила пандемија, решила је да направи паузу. 

#Татјана Кецман #глумица Татјана Кецман #ВИП #Татјана Кецман Дара из Јасеновца #Дара из Јасеновца глумица #Барта Пулхерија