Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/tirorere0/ Zadruga

"СВУДА ЈЕ ЛИПТАЛА КРВ": Иван проговорио о Јеленином насиљу

Извор: Нпортал

23.08.2024.

11:17

РИЈАЛИТИ пар Иван Маринковић и Јелена Илић ставили су тачку на свој брак.

Иван је јуче потписао папире за разво брака, а сада је проговорио о још неким детаљима о заједничком животу са Јеленом: 

- Она је мене у првом стану истукла да је свуда липтала крв, био је један плакар са стаклом где је она мени разбила главу са тим. Ја сам морао после да фарбам зидове да се не би видела крв. Онда смо касније прешли у други стан где се исто до десило - говорио је и додао:

- Она као оправдање наводи то да сам ја пио али ја њу никада нисам тукао нити је психички малтретирао. У другом стану је исто било крви до колена, она је мене толико тукла да сам ја био крвав. У трећем стану је већ била хаварија, она је мене убола са маказама, на крају сам је пријавио и дошла је чак и полиција. Касније је тужба одбачена јер смо рекли судији да смо у браку и да се то више не дешава. Наставила је тако да се понаша, осим што када смо се преселили у мој стан није више мене тукла, већ је ломила по кући уколико немам да јој дам 500 евра да тај дан ради косу - рекао је Маринковић у емисији "Народ пита".

Дугогодишњи рјалити учесник недавно је боравио код Миљане Кулић у Нишу. Иван и Миљана имају сина Жељка. 

Маринковић је истакао да су се он и Миљана одлично слагали и да није било несугластица и свађа, али да су сви то очекивали: 

- Иване, шта се десило између тебе и Миљане и како сте ступили у контакт? - питала је водитељка у емисији "Народ пита".

- Након изласка из ријалтија пожелео сам да чујем Жељка, успоставио сам контакт са њима, требало је он да дође код мене, међутим сам ја на крају отишао код њих, све је супер као да се нисмо ни растајали. Феноменално ми је било у Нишу, супер сам са свима из породице, нико се није свађао. Тих 5-6 дана сам стварно имао добар утицај на Миљану, она је супер и одлично се понаша. Намерно смо ставили флашу пива на сто како би мало хејтере раздрмали - рекао је Иван.

#ВИП #Иван Маринковић #Јелена Маринковић #Иван Маринковић и Јелена Маринковић туча #Задруга Елита #развод Јелена Маринковић и Иван Маринковић