Извор:Фото: Профимедиа

3 знака Зодијака ће "ПЛИВАТИ У НОВЦУ" током владавине Девице

Извор: Нпортал

23.08.2024.

12:05

ЧАК и ако нисте рођени у овим знаковима већ у њима имате одређене планете у наталној карти, финансијска ситуација требало би да буде изненађујуће повољна.

Сезона Девице почиње данас, 23. августа, а у питању је знак којим влада Меркур, планета која пружа интелектуални фокус, али практичнији него што је то у случају Близанаца, још једног знака Зодијака чији је владалац Меркур.

Земаљска природа Девице помоћи ће припадницима свих знакова да буду организованији и концентришу се на детаље, остављајући нам простор и време за напредовање.

Међутим, три знака би посебно могла да имају користи од владавине Девице у наредном периоду, пре свега када је реч о финансијама.

BloombergAdria.com

Ован

Припадници овог знака могли би да дођу до неочекиваног новчаног прилива у наредним недељама, што важи и за оне који имају макар Месец у Овну.

Људи који имају више планета у Девици биће у најповољнијем положају, нарочито ако је то случај с Плутоном.

Можете очекивати да ће људи бити захвалнији када сте ви у питању, да ће више ценити ваш труд и залагање и бити спремнији да вам помогну у свему што вам затреба. Кључ је стрпљење, јер би награда могла да стигне спорије него што се надате, али је ситуација врло повољна.

Девица

Ово је ваш тренутак да засијате! Звезде се удружују да вам помогну да остварите своје снове, циљеве и надања. Међутим, будите опрезни када сте у питању ви сами: могли бисте себе саботирати својом опседнутошћу да све буде савршено, што је посебно проблематично када је много "спољних" планета ретроградно.

BloombergAdria.com

Останите фокусирани и јаки јер ретроградни ход планета може да злоупотреби сваку сумњичавост и колебање.

Ако поред Сунца имате и Меркур или Венеру у Девици, наредни период би вам посебно могао бити плодотворан, па је згодан тренутак да тражите повишицу или будете спремни за било шта што се тиче новца и напредовања. Девице које имају и Месец у Девици или у Близанцима или чак Меркур у Близанцима осетиће позитиван утицај наредног периода мање, али имају изгледе да остваре успех.

Рибе

Припремите се за врло узбудљиву владавину Девице!

Иако су Рибе потпуно насупрот Девицама, астролошки транзити који нас чекају нарендих месец дана иду наруку овом знаку. То пре свега важи за људе који имају у Рибама Сунце, Меркур, Венеру или Марс.

Ако су вам у Рибама Сунце или Марс, пронаћи ћете у себи снагу за коју нисте знали да уопште постоји, а могли би да испливају и неки неочекивани таленти. Ово је добар тренутак да искорачите из зоне комфора и осмелите се за нешто сасвим другачије: предложите на послу пројекат о ком дуго маштате, изложите креативне идеје. Аспекти да стигне награда у виду унапређења врло су позитивни!

Они који имају Венеру у Рибама посебно би могли да профитирају када је ре о љубавном животу уколико слушају своју интуицију, док људи рођени с Меркуром у Рибама треба да изразе отворено свој став и када је он супротности с околином јер ће други ценити вашу смелост и вољу да се борите за своје ставове и процене.

(Glossy)