Извор:Фото: Shutterstock

УЖАС ИСПРЕД ЗАТВОРА: Командир пуцао у себе и преминуо

Извор: Нпортал

23.08.2024.

13:45

Припадник службе обезбеђења С. С. (48) преминуо је данас у болници у Ваљеву наон што је рано јутрос пуцао у себе из службеног пиштоља неколико метара од улазне заводске капије, где је био и радно ангажован.

Његове колеге су одмах позвале Хитну помоћ након чега су лекари сатима покушавали да поврате виталне параметре нашег колеге.

После вишесатне борбе да му спасу живот, лекари ваљевске болнице су могли, на жалост, да констатују да је преминуо. У складу са законском процедуром, завод је о овом догађају обавестио полицију која је обавила увиђај.

Старији командир С.С. је крајем прошле године положио све неопходне психо-физицке тестове како би могао да обавља додељене радне дужности.

- Истичемо да безбедност запослених и лица лишених слободе није била угрожена ниједног тренутка - наводи се у саопштењу.

Како пише Блиц, С.С. је иза себе оставио супругу и двоје деце.

СОС телефон за помоћ

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања. Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг. Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.