Извор:Фото: Анђела Стевановић, С. Сарић

"Нису хтели да му помогну, а он их је све прославио"

Извор: Нпортал

23.08.2024.

14:34

КАКО КРИСТИЈАН наводи, естрада није хтела да помогне Минимаксу који је помагао свима.

Кристијан Голубовић проговорио је о чуваном медијском магу Минимаксу, али и о тешком периоду када је умирао од цирозе јетре.

BloombergAdria.com

 

У јутарњем програм на телевизији Пинк, водитељка Јована Јеремић угостила је бившег ријалити такмичара и жестоког момка Кристијана Голубовића. Током разговора о ,,српској мафији", Кристијан је проговорио о чувеном имену деведесетих година - Минимаксу. 

Јована Јеремић је упитала Кристијана да открије какав је он био, те је Голубовић изнео шокантне детаље о новцу за лечење покојног Минимакса, те је споменуо и певачице које се тада нису одазвале, али и његову децу, који су били кључни сведоци да естрада, којој је чувени водитељ толико помогло се није огласила. 

BloombergAdria.com

 

- Ја бих Минимакса назвао за целу естраду, он је као био проводаџија, он је направио пола ових лакокараћа, царице, неке мајке и бабе естраде... Ја се сећам када су оне и они у грилонкама са белим чарапама и рекетима, са шимикама, ципеле, два броја веће дошле у Београд. Не знате да се кулов, сељак, не онај што ради, него сељачина. Ове у грилонкама, пуне прашине, хтеле су да се пробију, док се пробијате онако, пробијате се и онако, која ухвати, која не ухвати и тако се стварало та трула естарада ако имаш неку залеђину, да певаш ту и ту, ако немаш никог, збогом и довиђења - рекао је Кристијан Голубовић, па наставио:

- Минимакс дође једна девојка, коју су опила светла града и хоће да се пробије, онда он проводаџише, све их је доводио у емисију да их промовише, он их није водио у кревет, него легенда, боем и ауторитет и ако је неку гурао, оне су успеле. Када је МИнимакс оболео од цирозе јетре, Кристијан Голубовић и Андрија Драшковић су дали новац и његов син и ћерка нису се захваллии нама, него су се драли на Брену, овога и онога, што нису помогли, а могли су. То је трачавих за естраду 150.000 марака било. Ја се сећам тога, донели су ми признаницу, да уплатим за Минимакса, ја као ко сам ја њему, видео сам га двапут у животу, нити сам му пријатељ, што не помогну ова маса људи коју је избацио на ова светла. Сутрадан да се разболиш, а ја као не знам Јовану Јеремић, па не може тако... - завршио је Кристијан.