Извор:Фото: П. Милошевић

"ПАТИМ ОД РАЗНИХ БОЛЕШТИНА" Борина песма о старости

Извор: Нпортал

23.08.2024.

17:20

РОК музичар Бора Ђорђевић прикључен је на кисеоник након што му се здравствено стање знатно погоршало.

Његов менаџер открио је да се Бора налази у болници у Љубљани, а музичар је једном приликом открио да дуги низ година има проблема са плућима.

Концерт који је прошле године са "Рибљом чорбом" требало да одржи на тргу у Нишу тада је отказан, а Бора се том приликом огласио и открио у каквом је здравственом стању. 

- Све је океј, имао сам непријатно запаљење плућа, као и много људи у целом региону. Незгодно је што нисмо могли да свирамо у Нишу и Бору за Нову годину, па се овом приликом захваљујем колегама које су ускочиле, групи ‘Ван Гог’ и Сергеју Ћетковићу - рекао је он.

BloombergAdria.com

 

Иако су га већ неко време мучили здравствени проблеми, који обично наступе када човек зађе у године, Бора је и даље био пун духа, те је и ове своје муке, по обичају, преточио у песму.

Он је тада цитирао и сопствене стихове за које је рекао да описују његово стање.

BloombergAdria.com

 

- Да чујете моју нову песму... "Заиста не волим то што старим, постајем матора ленштина, не живим, само животарим, и патим од разних болештина... Овде се осећам к'о и сви странци, док задње дане одрађујем, све људе држим на дистанци и самом себи досађујем" - открио је Ђорђевић тада стихове нове песме.

Надамо се да ће и овога пута Бора изаћи као победник и успети да се опорави.