Извор:Фото: ТикТок принтскрин/kylieg228

Просула декин пепео, десило се нешто НЕОЧЕКИВАНО

Извор: Нпортал

23.08.2024.

19:12

ЈЕДНА жена поделила је емотивни видео тренутка када је добила "знак" од свог покојног деде - одмах након што је његов пепео просула у океан.

Двадесетогодишња Кајли поделила је овај посебан тренутак на свом ТикТок налогу, где је видео прикупио готово 17 милиона прегледа у само три дана. На видеу, који приказује Кајли и њену породицу на броду, види се како се делфини појављују убрзо након што је пепео додирнуо воду, а један од њих весело је пратио брод све до краја путовања, пише Мирор.

- Просули смо пепео нашег деде, а онда смо имали посебне посетиоце - написала је Кајли у емотивном опису видеа.

- Дубоко верујемо да их је он "послао" како би нам показао да је још увек са нама и да нас пуно воли. Волимо те и недостајеш нам, деда - додала је Кајли.

♬ original sound - daydream

Овај тренутак инспирисао је и друге кориснике ТикТока да поделе своје сличне приче.

- Мој деда је био опседнут морским кравама и када смо бацили његов пепео у океан, морска крава је пливала поред нас неколико минута касније - открила је једна од корисница друштвене мреже.

- Учинили смо исту ствар за мог деду и кад смо се вратили у кућу моје тете, био сам на пристаништу и два делфина су пливала испод мене. Сви верујемо да су ме то поздравили моји бака и дека - додао је други.

- Кунем се да ми се управо то догодило! Бацили смо пепео мог деде и онда се појавила хрпа делфина - изјавио је трећи.