Извор:Фото: Shutterstock

УЖАС У ТИРАНИ: Американац задавио супругу и два пса

Извор: Нпортал

23.08.2024.

20:46

АМЕРИЧКИ држављанин Метју Џејмс Верц (55), професор на Америчком колеџу у Тирани, задавио своју супругу и два кућна љубимца, а потом вешањем извршио самоубиство.

Језиви догађај узнемирио је албанску јавност, а како пише локални портал Сител.цом.мк, трагедија се одиграла у насељу Треши.

"Сцене као из хорор филма"

– Трагични догађај, који подсећа на сцену из хорор филма, догодио се у стану у насељу Треши у Тирани, који су изнајмили – открио је директор школе у ​​којој је Американац радио, након што се овај није појавио на послу, а нису успели да га из више покушаја добију на телефон.

Он је отишао је до професоровог стана и пронашао га обешеног, након чега је позвао полицију, преносе албански медији. Када је полиција стигла, мислило се да је у питању само тело професора, али је убрзо пронађено и тело његове супруге Индах Лилис Сартика, пореклом из Индонезије, али са америчким пасошем.

Оцу оставио опроштајно писмо?

Након што је жену задавио конопцем, 55-годишњи Американац је покрио њено тело одећом и на њега ставио два пса, такође задављена конопцем, након чега се обесио, преноси Сител.цом.мк.

Неки медији преносе да је он оцу оставио опроштајно писмо у којем пише: “Оче, извини, нисам стигао. Жао ми је због онога што сам урадио, било је јаче од мене”.

(Блиц)