Извор:Фото: Антонио Ахел/АТА имагес, Профимедиа

"ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ, СВИ ОЧЕКУЈЕМО..." Оглашавање Борине сестре

Извор: Нпортал

24.08.2024.

08:43

Бора Ђорђевић, фронтмен групе "Рибља чорба" налази се у болници у Љубљани, где је прикључен на кисеоник.

Сестра Боре Ђорђевића, наша позната певачица етно музике Биљана Крстић за "Блиц" је проговорила о здравственом стању рођака.

- Нисам ових дана контактирала ни Дубравку ни Бору..Сви очекујемо да Боки буде боље - поручила је Биљана.

BloombergAdria.com

Да подсетимо, фронтмен "Рибље чорбе" пре три дана је задржан у болници у Љубљани због проблема са плућима.

- Бора је у болници, за 24 сата знаћемо све. За сада само имамо информацију да је у питању јаку упала плућа, породица је о свему обавештена - рекао је тада Бане Обрадовић, менаџер групе.

Наиме, на званичној Фејсбук страници групе "Рибља чорба" издато је саопштење о његовом здравственом стању.

- Драги пријатељи, услед нарушеног здравственог стања Бори Ђорђевићу су лекари забранили да путује и да се излаже напорима због јаке упале плућа као и погоршања са хроничном, опструктивном болешћу плућа. Наравно, као и увек, победићемо болести и чим се Бора опорави видимо се на новим дружењима.

Иначе, иако је већ четири деценије на естради, о животу Боре се не зна много тога. Често испливају неке нове, занимљиве информације које потпуно изненаде јавност, а највећи број везан је за његову породицу.

BloombergAdria.com

Фронтмен групе "Рибља чорба" женио се три пута. Познато је да је данас у срећном браку са Дубравком Милаковић. Први пут оженио се давних дана са Драганом Ђорђевић, чија је трагична смрт својевремено узнемирила јавност.

Добили су сина Бориса, а са њима је живела и Драганина ћерка Тамара. Бора Ђорђевић приватни живот је увек вешто скривао, тако да смо ретко имали прилику да видимо његове наследнике.

Знамо да Тамара предаје у школи и да му је пре неколико година подарила прво унуче, а Борис живи далеко од града, на Руднику.

(Блиц)