Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Bryan Johnson, Профимедиа

ОДЛУЧАН ДА ЖИВИ ЗАУВЕК: Милијардер убризгава синовљеву крв

Извор: Нпортал

24.08.2024.

10:40

Милијардер Брајан Џонсон (46) истрајан је у својој намери да се у петој деценији подмлади, те је потрошио 2 милиона долара како би вратио време уназад.

Брајан Џонсон, оснивач три биотехнолошке компаније и инвеститор у више стартапа има 46 година и већ је потрошио готово 2 милиона евра годишње како би остао млад, или бар изгледао млад.

Овај милијардер је отворено говорио о коришћењу експерименталних медицинских програма с циљем да преокрене процес старења, а све то објављује на друштвеним мрежама.

Брајан Џонсон је тако на својој мрежи ТикТок поделио видео снимак справе која му омогућава да одради тренинг од 20.000 трбушњака за само 30 минута, пише Унилад.

Џонсон каже да пре свега жели да његов мозак, јетра, бубрези, зуби, кожа, коса и полни орган функционишу као код особе од 18 година.

На листи контроверзних метода за подмлађивање је трансфузија крви, пре свега употреба крвне плазме његовог сина тинејџера. Међутим, Брајан каже да убризгавање крви сина није дало резултате и да није ништа млађи него што је био јуче, па одустаје од ове методе.

- Моје лево уво има 64 године, мој фитнес тест показује да имам 18 година, а дијафрагма ми је јака као код тинејџера. Моја жеља је да постанем осамнаестогодишњак. Мој син има 17 година и стално се шалим са њим.

- Кад постанем млађи, желим да будем као ти - рекао је за ББЦ.

Листа терапија на које Брајан иде је дугачка - од ласера за регенерацију коже која је оштећена од сунца, преко агреисвног третмана неге коже, исхране, редовних контрола органа, па све до коже, зуба и на крају крајева полног органа, Брајан је одлучан да живи заувек.

Брајан Џонсон је сарађивао с тимом од 30 лекара који су пажљиво пратили сваки део његовог тела и ниво кондиције у његовом покушају да преокрене процес старења.

Међутим, покушај преокретања биолошке доби није лак задатак, а није сасвим јасно колико је овај процес ефикасан и одржив. План укључује свакодневно вежбање барем сат времена, укључујући три високо интензивна тренинга недељно.

Део његове рутине укључује ту софистицирани апарат, који, како тврди, његовом телу омогућава да за само пола сата одради 20.000 трбушњака.

- Осећај је као да вам цео стомак извлачи напоље. Као да га кида - објашњава у видеу.

Након што апарат одради своје, додаје: “Мислио сам да ћу имати страшну упалу након овога, али немам. Изненађујуће. Али морам да кажем да ми средишњи дио тијела никада није био јачи у животу.”

Строга веганска дијета

Поред свог фитнес режима, Брајан Џонсон практикује строгу веганску дијету, уносећи 1.977 калорија дневно.

Свако вече одлази на спавање у исто време, након што проведе два сата носећи посебне наочаре за плаво светло.

Наравно, све то не би имало смисла ако не прати активно свој напредак. Милијардер мора да прође бројне медицинске захвате сваки месец, а неки од њих описани су као прилично екстремни и болни.

У објави на Медиуму прошле године, Брајан Џонсон је открио своје планове.

- С мојим тимом светски признатих лекара и истраживача, ако успем да преокренем своју биолошку доб за 1,01 годину за сваку годину која прође, то је доказ да смо постигли прву фазу брзине бега од старења, где очекивано трајање живота расте брже од протеклог времена - написао је.

♬ original sound - Bryan Johnson

- Што се тиче чаробне пилуле, чини се да ће у догледној будућности постизање и одржавање врхунске форме једноставно захтевати пуно напорног рада - рекао је Брајан Џонсон који је шокантном методом за 15 година подмладио и свој полни орган.

На његовој листи контроверзних метода за подмлађивање је трансфузија крви, пре свега употреба крвне плазме његовог сина тинејџера. Међутим, Брајан каже да убризгавање крви сина није дало резултате и да није ништа млађи него што је био јуче, па одустаје од ове методе.

"Блоомберг" између осталог наводи да милијардер не жели да призна да је испробавао и експерименталне технике као што је генска терапија.

- У томе јесте лепота. То су нове границе које треба да срушимо - рекао је Брајан Џонсон.

(Жена)

#занимљивости #САД вести #подмлађивање #Америка вести #Брајан Џонсон #милијардер Брајан Џонсон