Извор:Фото: АТА имагес

28 ЛЕТА - МЛАЂА: Знате ли како изгледа ТРЕЋА Борина супруга?

Извор: Нпортал

24.08.2024.

12:23

ЗДРАВСТВЕНО стање Боре Ђорђевића није најсјајније, али она је уз њега и пружа му максималну подршку.

Вест да је легендарни музичар Бора Ђорђевић хоспитализован због озбиљних здравствених проблема уздрмала је срспку јавност. Његово здравље је већ извесно време нарушено, а сада је, како су медији пренели, прикључен на кисеоник.

BloombergAdria.com

Живот фронтмен бенда "Рибља чорба" Боре Ђорђевића одувек је интриграо јавност, а најчешће се о њему писало због тога што је имао поприлично буран љубавни живот.

Током живота имао је три жене, а будући да се након развода од прве догодила трагедија о којој су медији често писали, сви су мислили да је Бора Ђорђевић раскрстио са брачним животом.

Ипак, то није било тачно. Након што се све донекле заборавило певач се изненада заљубио у 26 година млађу Александру и она је 2010. године постала његова друга супруга. Ипак, тај брак није потрајао.

Након само 4 године Бора се развео од Александре, након чега је срећу пронашао поред 28 година млађе Дубравке Милатовић, са којом живи у Словенији.

BloombergAdria.com

Она му је, како је знао да каже, вратила веру у љубав и емоције. Певач после свега није изгубио веру у љубав, а Дубравка му је помогла да у свој живот уведе драстичне промене и крене да живи квалитетнијим животом.

Заузврат, рокер је на руци истетовирао и њен лик и посветио јој је књигу и цео албум "Да тебе није".

- Бацио сам сидро у мирној Љубљани и много ми је лепо са Дубравком, женом коју волим. Има ли веће среће него волети и бити вољен. И што је најлепше, моја последња љубав прихватила је да се уда за мене. Она ће бити млада, а ја старожења, тако ме с правом назвала. Венчали смо се 25. маја, на Дан младости, у Грчкој на Санторинију - рекао је музичар својевремено.

BloombergAdria.com

- Књигу сам посветио супрузи. Сматрам да жене најбоље инспиришу уметнике, а посебно жена која је поред мене. Она је успела да ме припитоми, као и године које сада имам, све је то утицало да почнем да живим релативно здравије, престао сам да пијем и пушим. Могу слободно рећи да сам себи продужио живот поред жене коју волим - испричао је тада Бора за "Сторy" и додао да је Дубравки драже да приватност сачувају за себе.

- Дубравка избегава да се слика, чак сам је веома дуго наговарао и да објавимо њене фотографије у овој књизи. Трудимо се да чувамо нашу приватност - рекао је рокер.