Извор:Foto: Printscreen Instagram matea_tea_stankovic

ТУКАО И ЛОМИО КОСТИ: Матеа шокирала својом животном причом

Извор: Нпортал

24.08.2024.

21:22

МАТЕА Станковић, бивша и будућа учесница ријалитија "Елита 8" који ће се емитовати у септембру, открила је непознате детаље из живота.

Њена животна прича је привукла пажњу јавности, а сада их је још више дотакла прича о породици и животу и насиљу које је преживела од оца. Открила је и шта народ од ње може очекивати у ријалитју: 

- Водићу се паролом "никад не реци никад", јер када год сам за нешто рекла никада, Бог ми је тако намештао да сам то морала да урадим. Тако да, нећу ни сада рећи никада. Не знам, можда у ријалитију сретнем човека или жену мог живота, можда се удам и родим дете, ко зна. Ја слободна улазим, али не улазим да тражим љубав, јер сам стварно ненормална када се заљубим, то не желите да видите - рекла је она и открила све о хапшењу на аеродрому.

Једном приликом имала је непријатност на аеродрому када су помислили да преноси дрогу: 

- То је био дан сахране мога оца. Летела сам из Беча за Србију и када сам слетела на аеродром, створила се полиција око мене и ухапсила ме, а ја нисам ни знала зашто. Чекала сам јако дуго да марица дође по мене и онако док сам седела са лисицама на рукама, размишљала сам шта се дешава и због чега су ме ухапсили. Када смо стигли у станицу, тамо су ми скинули пертле, извадили ми жице из бруса, а онда је дошла полицајка и кренула да ставља рукавицу, мислила сам да можда они сматрају да ја преносим дрогу. Свашта ми је пало на памет, цео живот ми је прошао кроз главу. Тамо су ме до коже скинули - рекла је Матеа.

Њено детињство није било нимало лако, отац је све више и више пио:

- Имала сам турбулентно детињство, поготову задњих пар година док су још мама и тата били заједно. Са мојим оцем је било јако тешко и мукотрпно. Он је све више и више пио и тако је долазио мртав пијан кући и изнервиран, па се дешавало да преврне цео сто, да и мене и мајку истуче. Било је ту свачега. Можда ће бити сада и безвезе, али моја породица се спасила када је он умро. Ја њега и данас волим, без обзира што ме је тукао и ломио кости. Биле смо малтретиране на свакојаки начин. Ја сам му опростила све. Задњи пут када сам га видела, нисам могла ни да га препознам. Све је било муњевито - присетила се Матеа болних тренутака, а онда је испричала како је њен тата погинуо:

- Када се мој отац развео од маме, он је ушао у везу са другом женом Та жена га је један дан терала да се попне код ње на крив и да врти антену и он се оклизнуо са крова и пао је на капију, па на бетон. Он је заправо погинуо, није умро природном смрћу. Био је четири месеца у болници. Задњи пут када сам дошла, ја га нисам ни препознала - рекла је Матеа за Информер.

#Матеа Станковић #Задруга Елита 8 #ВИП #насиље Матеа Станковић #отац Матеа Станковић