Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

"СВЕ ЉУДЕ ДРЖИМ НА ДИСТАНЦИ": Бора у песми предвидео болест

Извор: Нпортал

25.08.2024.

07:42

ЧУВЕНОМ рокеру здраствено стање је погоршано. Пре два дана је био стављен на кисеоник, а јуче је изашла информација да је прикључен на респиратор.

Према речима његовог менаџера, компликације су настале због "хронично-обструктивне болести плућа".

Бора Ђорђевић је ове године показао нову тетоважу коју је урадио из љубави према 28 година млађој супрузи Дубравки. Испричао је како се заљубио у њу: 

BloombergAdria.com

 

- Кад сам видео Дубравку, знао сам да је то то. То је било у Марибору, на католички Божић. Е, онда је она дошла у Беч... Онда сам ја дошао у Љубљану код ње, с намером да останем дан, два, а остао сам седам дана. Врло брзо ми је било јасно да поред ње могу да живим и да дишем - рекао је Бора Ђорђевић тад у емисији Мире Адање Полак и присетио се младости.

- Увек ми оно што је некад било изгледа лепше... Знате оно: "Е, кад сам ја био млад...", то је то ваљда... Ваљда је свакоме своја младост лепа. Ја, међутим, имам и лепу старост. Уживам овде.

Бора Чорба је том приликом цитирао и стихове нове песме, која је, како је истакао, описивала његово тадашње стање.

- Да чујете моју нову песму... "Заиста не волим то што старим, постајем матора ленштина, не живим, само животарим, и патим од разних болештина... Овде се осећам к'о и сви странци, док задње дане одрађујем, све људе држим на дистанци и самом себи досађујем- последњи стихови настали су на папиру чувеног рокера.