Извор:Фото: ATA имагес

"НАШ БОРА СТВАРНО НИЈЕ ДОБРО": Гале о Борином стању

Извор: Нпортал

25.08.2024.

09:31

РОКЕР Бора Ђорђевић, познатији као Бора Чорба, тренутно је лошег здравстеног стања. Поводом тога, огласио се и његов велики пријатељ Горан Шепа, кога сви зову Гале Кербер.

Бора је на лечењу у Словенији, а медије о његовом здравственом стању обавештава менаџер Бане Опачић: 

- Бора је тренутно на респиратору због компликација узрокованих хронично опструктивном болешћу плућа.  Надамо се бољим вестима у наредном периоду.

BloombergAdria.com

 

Горан Шепа, Борин пријатељ се чуо са Банетом и открио како је Бора:

- Чуо сам се данас са његовим менаџером. Није Бора добро, никако није добро. Не бих отварао превише ту причу, не видим како би могао да оздрави. Он је стварно велики борац, ми смо добри другари. Нисам могао до њега да дођем, баш је болестан, у болници је, у Словенији. Нема оних позитивних вибрација да ће то изаћи на добро - рекао је Гале за домаће медије и додао:

BloombergAdria.com

 

- Надам се и молим богу, али није добро... Ништа трач ни преувеличавање... Наш Бора стварно није добро - искрен је био Гале који је био на ивици суза.

Подсетимо, музичар има проблема са плућима, а његово стање се знатно погоршало. Фронтмен "Рибље чорбе" пре пет дана је задржан у болници у Љубљани због проблема са плућима.

(Новобечејски информатор)