Извор:Фото: Јутјуб принскрин/ aristandar

ДО САМОГ КРАЈА: Последње речи Арсена Дедића

Извор: Нпортал

25.08.2024.

11:22

НАКОН смрти Арсена Дедића 2015. године, Габи се неко време повукла из јавности. Свог вољеног супружника, легендарног музичког уметника никада није заборавила.

Габи Новак једна од музичка дива југословенске сцене 8. јула напунила је 88. година. Крај свог животног сапутника Арсена Дедића провела је више од четири деценије, а син Матија дошао је као круна њихове љубави. Ова уметничка породица обележила је целу једну музичку епоху.

Након смрти Арсена Дедића 2015. године, Габи се неко време повукла из јавности. Свог вољеног супружника, легендарног музичког уметника никада није заборавила.

BloombergAdria.com

Поносно истиче како јој је син Матија дао ветар у леђа и да њену певачку каријеру продужио за десет година. Габи Новак и Арсен Дедић живели су у складном браку 42 године, а он је често наглашавао како је су му управо године проведене уз Габи биле најлепши део живота.

BloombergAdria.com

- Без разумевања и толеранције нема никаквог односа мушкарца и жене поготово ако су у браку и имају децу. Моје поштовање према Арсену било је велико, какав код је био факин. Он је добро знао да ће наћи у мени жену која ће га подржавати до последњег часа, која ће га неговати, чувати, бити на његовој страни и никада изговорити нешто ружно. Пред крај Арсен ми је рекао колико сам му била важна и да ћу у скицама пронаћи песму која је посвећена мени - говорила је Габи за РадиоСарајево.

(Курир)