Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/aleksandradabic

"ОСЕЋАЛА КОНСТАНТНУ ГЛАД": Певачица о животу на Косову

Извор: Нпортал

25.08.2024.

11:29

ПЕВАЧИЦУ Александру Дабић смо упознали у музичким такмичењима "Први глас Србије" и "Звезде Гранда".

Захваљујући таленту који је огроман, Александра је успела да сагради каријеру и да ужива у свему што пожели са породицом. Пореклом је са Косова и Метохије, а једном приликом је испричала како је њихов живот изгледао пре него што су се преселили за Лесковац. 

Алекандра је истакла када је реч о школовању да је велика разлика: 

- Када је реч о школовању у Лесковцу, велика је разлика била у односу на Урошевац, били смо прихваћени одлично с обзиром на то да на југу Србије важи то "правило" ко има више пара, ко има већу кућу и тако. Тек у средњој школи је почело то, он има за кафу после школе, а ја нисам имала и та финансијска глад нас је дуго пратила.- рекла је и додала:

- Могу слободно да кажем да сам зависила од мамине картице до своје 23 године, док нисам завршила факултет и почела да певам. Осећала сам велику глад за свим што је прошло, продали смо кућу на Косову, па једва купили нешто у Лесковцу, ја сам осећала константну глад и до пре пет година сам се лечила у смислу куповине разноразних ствари, одласка на летовања, куповине аута и тако даље - признала је Александра.

(Блиц)

#ВИП #Александра Дабић #певачица Александра Дабић #живот на Косову Александра Дабић