Извор:Фото: Shutterstock/Профимедиа

ЗАВИДНЕ И ДРСКЕ: Најзлобније жене рађају се у ова три знака

Извор: Нпортал

25.08.2024.

16:30

Стално показују своје "зло" лице...

Сви имамо тренутке када нас преплави љутња или завист, али неким људима нарочито недостаје доза самоконтроле.

Неке жене једноставно уживају у томе да повремено покажу своје "зло" лице, а можда су за то криве звезде. 

Најзлобније жене рођене су у овим хороскопским знаковима.

BloombergAdria.com

Шкорпија

Када се говори о злобности, Шкорпија увек заузима прво место. Жене рођене у овом знаку мајсторице су манипулације, и то не нужно зато што уживају у томе, већ зато што једноставно не могу одолети игри моћи. Када се осећају угроженим или изданим, њихова осветољубивост може попримити епске размере.

Ако им се једном замерите, дуго ћете осећати последице. Али, занимљиво је да Шкорпије често верују како њихова злоба долази из угла правде – једноставно желе да свет буде у равнотежи, макар та равнотежа укључивала и мало таме.

Близанци

Близанци су познати по својој дволичности, али оно што многи не схватају јесте колико та особина може бити опасна. Жене рођене под знаком Близанаца могу бити невероватно шармантне и пријатељски настројене, али иза тог осмеха често се скрива оштар језик и склоност трачевима.

Воле играти на две стране, што их чини непредвидљивим. У једном тренутку могу бити ваше најбоље пријатељице, а у следећем већ кују план како вам подметнути ногу.

Ован

Ован је ватрени знак који не познаје реч "суптилност" Када су жене рођене у овом знаку љуте или фрустриране, то ће вам и показати. Њихова злоба долази из необузданих импулса - немају времена за тактику, стога ће вас напасти директно и без милости. Својим речима и делима могу бити невероватно грубе  ретко размишљају пре него што делују.

Али, оно што је типично за Овнове јесте да након што се олуја смири, брзо заборављају на своју злобу и настављају даље као да се ништа није догодило, што може бити додатно фрустрирајуће за оне који су били на мети њихове љутње, преноси Индеx.хр.