Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Fokus Indosiar

Извадили тело жене из утробе крокодила: "Видео да ноге вире"

Извор: Нпортал

25.08.2024.

18:00

ПОЛИЦИЈА је извадила тело жене из стомака крокодила дугачког три и по метра на острву Малуку у Индонезији!

Жена, која је имала 54 године, прала је лонце у реци у селу Вали у уторак ујутро и очигледно није приметила кад се крокодил приближио. Један од комшија рекао је да су чланови породице и мештани кренули у потрагу кад се жена није вратила кући и да су позвали полицију кад су приметли сандале и део ноге у води.

Полиција је потом пронашла и убила крокодила. Предатор је извучен из воде и делови тела жене су извучени из стомака након чега су крокодила исекли на ситне комаде.

- Жена је умрла у великим мукама. Ноге и руке је прогутао крокодил дуг око три и по метра - рекао је комшија. https://www.youtube.com/watch?v=XY2qQ-puhtI

Један очевидац, који је у тренутку напада прелазио аутомобилом преко оближњег моста, наводи да је видео како ноге несрећне жене вире из воде.

- Изашао сам из аутомобила и кад сам јасно видео да крокодил једе људско биће пријавио сам случај сеоском званичнику - рекао је очевидац.

Један мештанин наводи да се спустио до обале да провери да ли део тела припада човеку или животињи и да је на свој ужас схватио да крокодил држи људско тело у својим чељустима.

- Није било могуће препознати особу, није се видео ни пол, виделе су се само ноге и црева - наводи мештанин. https://www.youtube.com/watch?v=4uem-ozhmlA

На узнемирујућем снимку се види како становници уз помоћ полицајаца и војника извлаче огромног крокодила из воде.

- Мештани су морали да отворе крокодилов стомак да би извадили неке делове тела жртве - рекао је локални полицајац.

Индонезија је дом неколико врста крокодила који редовно нападају и убијају људе.

Само неколико дана раније крокодил је убио рудара калаја у близини реке на острву Бангка на Суматри.

(Курир/Дејли мејл)