Извор:Фото: АТА имагес/Профимедиа

"ОДУЗЕЛЕ МИ СЕ ОБЕ РУКЕ" Изворинка морала хитно на операцију

Извор: Нпортал

25.08.2024.

20:37

"Пробудила сам се из чиста мира и лева рука ми је била потпуно утрнула..."

Фолк певачица Изворинка Милошевић дуги низ година је на јавној сцени, а њена верна публика упућена је у сва њена дешавања.

Ипак, мало је познато то да је у једном тренутку морала на операцију јер је имала тегобе са ретком појавом у медицини познатом као синдром карпалног тунела.

Изворинка Милошевић о свом проблему је проговорила једном приликом у емисији "Ординација".

BloombergAdria.com

- Пробудила сам се из чиста мира и лева рука ми је била потпуно утрнула. Прво је почела лева. Како је време пролазило почела је десна. Тако се смењивало све док није постало сваке ноћи обе руке - рекла је Изворинка.

Лекарка јој је рекла да мора да ради вежбе, међутим, то није много помогло.

- Радим све што ми је речено, стављам мелеме, али не осећам руке, док једном ми није испала шоља са кафом. Мртва рука ништа. Други пут на концерту, држим микрофон, испаде ми микрофон из руке. И не осећам руку уопште. Видим враг је однео шалу. И одем код специјалисте. Мање је било болова. Одем на магнет кичме. Ту нема ништа, међутим руке су показале да је нерв заглављен у тунелу на перевоју шаке и не може да пошаље сигнал - каже Изворинка Милошевић и додаје:

- Операцијом сам вратила функцију руку у рекордном року. Ипак то може после извесног времена да се врати. Али прошло је 13 година да немам никакве тегобе.

Иако јој није било свеједно, Изворинка је на операционом столу чак и певала.

- Није била тотална анестезија. Ја нисам гледала у том правцу, певала сам Македонско девојче, кад лекар каже - готово. После извесног времена сам и другу руку оперисала. Верујем да неће да се врати проблем опет - истакла је Изворинка у емисији на РТС.