Извор:Фото: Твитер принтскрин/@hooliganscz1999

МАСОВНА ТУЧА У ХРВАТСКОЈ: Више од 100 хулигана (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

25.08.2024.

21:02

ПОГЛЕДАЈТЕ језиве снимке туче навијача Ријеке и Хајдука који су се сукобили пред данашњи меч у Пули. На том мечу Ријека и не игра, него Истра.

На друштвеним мрежама појавили су се језиви снимци туче хулигана Хајдука и Ријеке. Објавила их је позната навијачка страница "Хоолиганс.цз", којој обично хулигани и шаљу снимке, а на њима се види да је до туче дошло на ауто-путу А6 код наплатних кућица код Врата, уочи меча Истре из Пуле и Хајдука из Сплита.

Чланови "Армаде", навијачке групе Ријеке, потукли су се ривалима из "Торциде" (навијачка група Хајдука из Сплита) и према писању хрватских медија - туча је била договорена. Полиција је упозната са догађајем, а за сада нема информацијама о повређенима.

"Моја процена је да је било око 100 навијача. Баш као руља с прекривеним лицима су се залетели на наплатне рампе, види се да је рампа поломљена. Аутомобили су остали празни на једној страни, а они су отишли. Видела сам на своје очи двоје људи како леже на земљи, претпостављам да су то радници наплатних, нисам видела другу навијачку групу. Баш ужасна сцена", преноси читатељка портала "24сата.хр".

Погледајте језиве снимке који су објављени на друштвеним мрежама: