Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

ПОСЛЕ ДУГОГ СКРИВАЊА: Коначно откривено шта је са Мелином

Извор: Нпортал

26.08.2024.

10:14

"ИМА планове за будућност, жели да живи и ужива у животу, радује се свему оном новом што јој доноси овај нови почетак."

Модна креаторка Мелина Галић, некадашње Џиновић, наводно се преселила из Београда на Азурну обалу. Мелина, после развода од Хариса Џиновића, сада време проводи на Азурној обали, а тамо је ишла и у априлу, у јеку развода.

Она је месецима крила од јавности да планира селидбу далеко од Србије, а још пролетос је тражила идеалан стан у Монаку. Потрага за станом је потрајала, па је готово свакодневно разгледала некретнине.

Она је и раније истицала колико воли да одлази у Монако, а сад ту и живи.

BloombergAdria.com

- Мелина сада живи на Азурној обали, преко месец дана је тамо. Оставила је све иза себе и кренула даље. Има планове за своју будућност, жели да живи и ужива у животу, радује се свему оном новом што јој доноси овај нови почетак. Пресељење није мала ствар, али она се лако адаптирала - рекао је добро упућен извор.

Харис живи пуним плућима

Подсетимо и Харис Џиновић, откако се развео, живи пуним плућима! Популарни музичар одувек је радио пуном паром, а тако је и сад. Зато себи с времена на време да мало одушка. Управо за своју душу, Џиновић, по свему судећи, највише воли да у ресторану седи сам. Што би наш народ рекао: "Боље и сам него у лошем друштву".

BloombergAdria.com

Певач је виђен у једном претоничком ресторану и то око поноћи. Био је сам и насмејан. У једном тренутку уследио је позив на који се Џиновић јавио. Особа која га је позвала, успела је да га додатно разгали. Чим је завршио разговор, певач је поручио иће и пиће, а срдачно је поразговарао и са конобарима, који су били одушевљени што је Харис одабрао баш њихов локал за мерак.

(Блиц)