Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин/Елита

Од учешћа у Елити купио 2 стана - ЈЕДАН НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Извор: Нпортал

26.08.2024.

14:28

ПОЗНАТИ ријалити учесник Марко Ђедовић годинама учествује у ријалити програмима.

Ђедовић  је захваљујући учествовању у "Задрузи", односно у "Елити", обезбедио две некретнине и сада ужива у томе што је створио: 

- Имам два стана. Имам свој, а узео сам још један. Откупио сам и пола кућа за моје родитеље. Мајка моја ће да види шта ће са тим новим станом. Не мешам се у то. Мами сам, стан у ком је он одрасла, откупио од осталих чланова породице, овај нови стан је за издавање - истакао је поносно Марко и додао:

- Емотиван сам и сам за тај стан доле, растао сам доле уз бабу и деду. Везан сам за Косово и Метохију, пола свог живота сам тамо провео, половину у Чачку и Београду. То ми је болна рана и сва лепа сећања ме вежу за период доле, из Звечана. Увек се доле осетим као дете - открио је Ђедовић за Блиц.

Марко је рекао да неће бити део ријалитија "Елита 8", нити "Фарме" али ће се свакако чути његово мишљење о новим учесницима: 

- Не улазим у Елиту, ни Фарму. Бићу део тих формата, бићу присутан, свакако сам ту, ништа више од тога не могу рећи. И даље радим код Жељка у кабинету, ту сам, не идем нигде - рекао је бивши задругар.

(Телеграф)