Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic, Википедија

НИКОЛА, КАПА ДОЛЕ: Роквићев подвиг је сада комплетиран

Извор: Нпортал

26.08.2024.

14:15

"ПОШТО смо прикупили још додатних средстава, обавестићемо вас којој установи ћемо обезбедити потребну апаратуру. Радујмо се", објавио је певач.

Певач Никола Роквић је након месец дана ходочашћа дугог око 1.060 километара, прикупио више од 40 милиона динара, које је наменио за помоћ болесној деци.

У својој мисији је коначно и успео! Баш како је зацртао, апарат који ће помоћи у дијагностиковање канцера мозга, стигао је у Србији. Један ће отићи у Ниш, а други ускоро стиже у Београд.

Путем Инстаграма је са пратиоцима поделио радосне вести.

- Драги људи, само да вас обавестим да је апарат за дечију онкологију у Нишу стигао у Србију. Следеће недеље ћемо га доставити Клиничком центру у Нишу. Апарат за Београд је још у процесу увоза, врло брзо ће и он стићи - саопштио је Никола, па открио да ускоро почиње и реновирање дечијег дела педијатријске онкологије у Београду, што му је био још један од циљева.

- И цео пројекат за реновирање дела дечије онкологије у Београду је завшен и врло ускоро крећу радови. Дивне вести, тако да идемо даље - рекао је са осмехом Никола, али лепим вестима ту није крај.

Како је остао вишак новца, открио је шта ће урадити с њим.

BloombergAdria.com

- Пошто смо прикупили још додатних средстава, обавестићемо вас којој установи ћемо обезбедити потребну апаратуру. Радујмо се! - објавио је наш певач.

(Телеграф)