Извор:Фото: АТА имагес/М. М.

КАРЛЕУШИНО "ПИСМО СЕВЕРИНИ: "Теби у Србији није место!"

Извор: Нпортал

26.08.2024.

17:47

ПОПУЛАРНА певачица Јелена Карлеуша, међу првима је реаговала на Северинине изјаве поводом њеног задржавања на уласку у нашу земљу, а сада се поново огласила на Инстаграму поводом овог догаћаја.

- Свако ко себе назива поштеним и часним човеком, добрим човеком и човеком са здравим разумом, јавно ће осудити некога ко слави и ликује због протеривања милиона људи из неке земље. У случају певачице Северине која гласно прославља геноцид над хрватским држављанима српске националности, најмање што је ова држава могла да уради јесте да јој претресу ауто. Јер она је много горе од шверцерке и дилера дроге. Она је неко ко пропагира фашизам и мржњу. А таквима у Србији није место. Kада је реч о њеном нападу на српског председника, разлика између њеног и нашег јесте та што наш никог није и никога неће протерати. Али је доста било локовања над страдањем и муком нашег народа од стране оне која је без иоле морала и образа хтела још мало српских пара.

BloombergAdria.com

П.С. Верујем да је љута због третмана шверцерке и да због тога неће више долазити, али мора да буде свесна да се ама баш нико није потресао због ње. Збогом од како она каже "геноцидног народа. " - написала је Карлеуша на Инстаграму.