Извор:ФОТО: Принтскрин Тикток natalijatrikfx

"Како ви очекујете да изгледа жена у мојим годинама?"

Извор: Нпортал

26.08.2024.

18:59

"ЈА НЕ ЗНАМ како ви мислите како треба да изгледа жена у 53. години?"

Наталија Трик ФX, позната је по свом природном изгледу и телу које је у топ форми и у шестој деценији, на коме јој могу позавидети много млађе. Певачица је на ТикТоку желела да демонстрира технике масаже лица које је видела на мрежама, па је показала лице без грама шминке, што је наишло на многобројне коментаре међу пратиоцима, међу којима су се нашли и негативни.

- Људи, ја не знам шта је са вама. Ја не знам како ви мислите како треба да изгледа жена у 53. години? Прво нисмо сви исти, не водимо сви исти живот. Ја на пример водим ноћни живот, јер радим ноћу. Логично је да имам мало подочњака, али то није ништа страшно. Природне обрве, плаве очи, нос је требало да буде мало мањи, уста природна. Коса здрава, природна... Ја не знам како ви замишљате жену од 53. године - напућену, намуњену? Брате не знам... Кажу: 'Не дај Боже да изгледам као ти', ма дај боже да изгледаш као ја -  рекла је Наталија.

BloombergAdria.com

 

Наталија је на сцени са супругом Санијем већ деценијама, који је једном приликом открио да јој не дозвољава да посети естетског хирурга. "После свега што сам читао шта се дешава са тим женама које су биле на естетским захватима не долази у обзир", рекао је Сани својевремено за домаћу јавност.

Еспресо