Извор:Фото: Тикток принтскрин/ladbible, Профимедиа

УРНЕБЕСНО: 1. сусрет баке и дрона-"мислила да је напада НЛО"

Извор: Нпортал

26.08.2024.

19:06

Мала италијанска села често су места где време као да је стало, а технолошке новине ретко проналазе пут до ових мирних крајева. Међутим, један видео из Калабрије постао је виралан, приказујући симпатичну баку која се по први пут суочила са непознатом технологијом — дроном.

Снимак је објављен уз наслов: "Бака никада није видела дрон", уз додатне информације да је снимак настао у Калабрији у Италији.

На снимку, старија жена, одевена у црну хаљину, стоји на веранди испред свог дома када изненада примети дрон како лебди изнад ње.

Збуњена и видно преплашена, бака се удаљава од уређаја, повремено се окрећући преко рамена. Њено лице одражава несигурност и нелагоду, док покушава да схвати шта се дешава.

Како дрон наставља да прати њене кораке, жена у паници убрзава корак. Уз брзину и спретност која се не очекује у њеним годинама, бака улеће у кућу, брзо затвара врата за собом. Међутим, радозналост побеђује страх.

На следећем кадру, она полако помера чипкану завесу и провирује напоље, пажљиво осматрајући летећи уређај, с изразом нелагоде и неверице на лицу.

Видео је брзо постао виралан, изазвавши лавину коментара на друштвеним мрежама. Некима је било жао јадне бакице, а другима је била смешна њена реакција, поготово њено лице које вире иза завесе.

"Можда је мислила да никада пре није видела оволиког стршљена!" док су други писали: "Чак и држи кваку од врата да ово чудо не покуша да их отвори!"

Неки су чак предложили да би било сјајно да бака добије прилику да сазна више о дрону, како би се њен страх претворио у знатижељу. Други су се ипак бунили што су испрепадали симпатичну бакицу и да је можда мислила да је у питању НЛО.

(Блиц)