Извор:Фото: Профимедија/ Јутјуб принтскрин/ Marija Serifovic

Марија због ЕКСТРЕМНЕ дијете мислила да НЕЋЕ преживети

Извор: Нпортал

26.08.2024.

22:41

"МИСЛИЛА САМ да нећу преживети"

Марија Шерифовић открила је детаље дијете које се продржавала 22 дана како би смршала пред снимања спотова за свој последњи албум.

BloombergAdria.com

 

- Била сам 22 дана на екстремно строгој дијети пре почетка снимања спотова. Дошао је на ред први спот који смо снимали Матија Цвек и ја за нумеру „Пола сунца”, а онда су наши пријатељи послали кетеринг и они имају страшно добре уштипке - рекла је Марија тада у емисији „Блиц дан”, па наставила:

- Појела сам један, стигла сам кући, а сутрадан сам снимала спот за песму „Иди док те волим”. Заспала сам негде око 23 сата, а око један иза поноћи су ме пробудили стравични болови у стомаку. Повраћала сам и све што иде уз то, отишла сам у ноћно дежурство, добро сви знамо о чему је реч. А онда сам тек око пола четири задремала. Међутим, током ноћи сам се будила и била сам бледа као крпа – истакла је певачица, која је ипак морала да иде на снимање спота.

- Донели су ми инфузију, клометол... Не знам ни шта су ми све радили, то је можда један од најтежих дана у мом животу. Мислила сам да нећу преживети - закључила је Шерифовићева.

Блиц