Извор:Фото: АТА имагес

У ЈЕКУ РАЗВОДА: ЈК коментарисала Душкову фотку, ево с ким је

Извор: Нпорал

27.08.2024.

08:00

Певачица је кратко прокоментарисала низ фотографија, једном речју...

Јелена Карлеуша и Душко Тошић су у процесу бракоразводне парнице након што више од пет година њихов брак не функционише као раније.

Поп дива открила је да је старатељство над мезимицама припало њој, али да отац може да проводи колико год времена жели са Атином и Ником, па најновија фотографија Душка Тошића никог није изненадила.

Док певачица вредно наступа широм наше земље, пунећи тргове где год да се појави, фудбалски менаџер је одлучио да наследнице одведе на кратко путовање.

BloombergAdria.com

Одлука је овог пута пала на Мадрид. Осим што уживају у чарима шпанске престонице, они су, подразумева се, посетили и фудбалску утакмицу Реал Мадрида.

Познато је да је Ника велики заљубљеник у фудбал, те да је током једног периода живота и тренирала тај спорт, а чини се да и Атина воли да погледа добру утакмицу.

BloombergAdria.com

Наиме, на друштвеним мрежама осванула је фотографија Душка Тошића са ћеркама из ложе стадиона, а позитивни коментари и даље не престају да се нижу.

Ипак, један нам је посебно запао за око. Пошто је поменуту и још неколико других слика окачила млађа ћерка Јелене и Душка, мама није остала имуна па је морала да каже шта има.

Карлеуша је кратко прокоментарисала низ фотографија једном речју: "Мамина!", а многи су протумачили овај њен потез као неку врсту благе провокације Душка с обзиром да је и он на сликама.

Шта је истина, не знамо, али је јасно да трио Тошић ужива у сваком заједнички проведеном тренутку, а верујемо и да је Јелени пуно срце кад види колико су јој ћерке срећне са татом.

(Хелло)