Извор:Фото: АТА имагес/Јутјуб принтскрин/Zadruga official

"ОН ЈЕ У СВОМ СВЕТУ": Миљана искрено о односу Ивана и сина

Извор: Нпортал

27.08.2024.

08:45

ПАР је решио све несугластице и сада негују пријатељски однос.

Миљана Кулић стигла је испред Пинка како би гостовала у најновијој емисији "Народ пита".

Најискреније је причала о свом односу са бившим изабраником Иваном Маринковићем који се недавно развео од Јелене Илић. Јелена је Ивана преварила у ријалитију. 

- Добро сам, да кажем. Сви су добро, мама, тата, Жељко, Тијана, Ана... Како је Иван Маринковић? Он је у свом свету, добро је. Проводимо ових дана доста времена. Још мало, па пребацујем кофер, идем на следећу дестинацију. Као у ријалитију, свађамо се, па не разговарамо по сат, два... - рекла је Миљана и додала:

BloombergAdria.com

 

- Иван и ја имамо пријатељски однос, надам се да ће на томе и остати. Никако другачије. Себе не видим са њим, ми смо два различита света. Његова Јелена прича све негативно о мени, а ја јој не бих давала на значају. Не знам што се венчавала ако јој није одговарало са њим... Нормални људи поднесу тужбу за развод, а они што раде, мени је то катастрофа, и она и он! На Ивана не делују никакви савети, он се само изнервира... Нек ради шта хоће, он је 14 година старији од мене! - рекла је.

Миљана се дотакла и Иванове бивше супруге Јелене Илић: 

- Не мислим да Иван све ово ради у инат Јелени, има потребу да буде са дететом. То је нормално, свако нормалан би тако - истакла је Миљана за Блиц.

BloombergAdria.com

 

Подсећања ради, недавно је у програму настала свађа са једном гледатељком која је Миљани замерила због тога што показује задњицу. 
Задругарка се то није допало па је настала свађа. 

- Миљана треба да научи да прича, а не да показује задњицу - рекла је Светлана.