Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

БОБА ЈЕ НАЗВАО РАСИПНИЦОМ: Брена капарисала стан од 4.000€

Извор: Нпортал

27.08.2024.

09:22

ЛЕПА Брена и Слободан Боба Живојиновић поседују јахту на црногорском приморију.

Певачица је била решена да обезбеди себи стан у Будви од 50 квадрата. Брена је наводно дала капару за стан у најлуксузнијој згради која се налази у близини Старог града, где квадрат износи 4.000 евра, што значи да је цена некретнине 200.000 евра. Са супругом Слободаном Бобом Живојиновићем свако лето најамње месец дана проведе у Црногорском приморју, где имају усидрену јахту од 6.000.000 евра коју су сада почели да издају за 65.000 евра.

Пар се сукобљава у мишљењу, Боба мисли да је јахта сасвим довољна, док Брена тврди да је направила добар корак. 

- Брена сваке године има концерте на приморју и жели да у потпуности ужива када оде тамо. Она воли да проводи време на јахти, али јој је постало тесно. Она је желела да пазари стан у згради која се изградила прошле године, па сви богаташи хрле да у њој купе стан. Певачица је имала ситуације са супругом да се он опусти и попије с друштвом на јахти, а њој треба мир и одмор. Зато је решила да се почасти и сама себи купи некретнину где ће моћи да оде кад год пожели, а Боби је препустила да спава на јахти, пошто јој је рекао да му стан не треба и да му је брод довољан. Супер је то што је зграда баш преко пута луке где је усидрена јахта, па Брена кад год пожели може да скокне до свог пловила. Деца су се посебно обрадовала што Брена планира да купи стан, али им је она објаснила да је то њена оаза мира и да ту неће моћи да праве журке - прича извор близак фолк диви за "Стар" и додаје:

BloombergAdria.com

 

- Брена је одлучила да капарише стан на последњем спрату који има велику терасу и прелеп поглед на море и Стари град. Заљубила се и стан на први поглед. Колико знам, ту је стан 4.000 по квадрату и то с попустом.

У склопу зграде постоји и ресторан с прелепом терасом на врху која гледа на Јадранско море и то је певачицу додатно одушевило, па је решила да што пре капарише стан