Извор:Фото: АТА имагес/Профимедиа

УПИСАЛА ТРИ ФАКУЛТЕТА: Шта је Милша по образовању?

Извор: Нпортал

27.08.2024.

10:33

"Када сам уписала сва три факултета, питала сам мајку шта да радим..."

Милица Милша и Жарко Јокановић у браку су 25 година, а како глумица каже, прави су животни партнери.

- Ми смо тим у свему што радимо. Муж и жена смо у свему, договарамо се за све - рекла је глумица која је глуму уписала, како каже, случајно.

- Искрено, не знам. После завршене средње школе уписала сам три факултета, од којих сам завршила један, а то је Факултет драмских уметности. Друга два факултета која сам уписала били су још Француски језик и књижевност и Физичка хемија.

BloombergAdria.com

Тада сам се бавила манекенством и сви су ме наговарали да треба да се бавим глумом, а ја уопште нисам била загрижена за то. Када сам уписала сва три факултета, питала сам мајку шта да радим јер не могу све одједном. Рекла ми је да ћу остати онде где осећам да ми је лепо. И тако је и било. Глума је превагнула.

Та три факултета уопште нису повезана, откуд поред глуме и љубав према хемији и француском језику?

BloombergAdria.com

- Хемију сам много волела јер сам имала дивну професорку у средњој школи, звала се Јелена, која ми је усадила љубав према тој науци. Сећам се да сам и средњу школу изабрала сасвим случајно.

- Отишла сам на одмор и рекла сам другарима да ме упишу у средњу школу коју и они буду уписали. Када сам се вратила са одмора, питала сам их где су ме уписали, а они углас: "Физичко испитивање материјала!" "Шта вам је то?!", упитала сам збуњено.Каже имаћемо шест различитих предмета из физике. Шокирала сам се када сам то чула јер физику уопште нисам волела. Тако сам због друштва учила физику четири године и била одличан ђак. А за факултет физичке хемије сам се одлучила због моје другарице Сузане из клупе. Ја сам таква, где иду моји другари ту идем и ја. Али, некада се човек мора одвојити од друштва - рекла је за "Информер" Милица.

(Сторy)