Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Croatia Records

"ВЕРА МЕ ИЗЛЕЧИЛА": Певачицу сломила смрт ћерке

Извор: Нпортал

27.08.2024.

10:44

ПЕВАЧИЦА Мери Цетнић (71) је само још једна у низу коју живот није мазио, а створила је завидну каријеру.

Мери је живот исписао вечну тугу на срцу. Доживела је праву трагедију. Њена ћерка Ивана је преминула у јуну 2021. године у сплитској болници након тешке болести. Имала је 43 године, а тужну вест потврдила је Мери.

Са великом болом је говорила о ћерци за ИН Магазин:

-Она је била мој свет, мој живот, моје све, моја највећа радост, моја највећа срећа и моја највећа бол и туга.

BloombergAdria.com

 

Једно време уопште није могла да пева, али све је било у грчу.  

- Једно две године уопше нисам имала гласа. Покушавала сам да запевам, али није излазило ништа. Толико је било то све згрчено, то је толико страшна бол - открила је Цетинић.

Додала је како јој је у најтежим тренуцима помогла вера.

- Вера ме је излечила. Ишла сам на мисе, то ме смиривало. Ојачала сам, некако пребродила. А шта рећи - рекла је певачица, која последњих година живи у породичној кући у Блату на Корчули.

- Било ми је превише гужве, градова, телевизије, медија, студија, једноставно ми то више није било важно. Била сам у великој боли, тузи и требало је времена да се човек некако дигне и настави да живи даље. Морала сам сама некако да се са свим тим изборим и поново нађем свој мир и дигнути се поново, ходати и то вам је то. Ко ће вас, морате сами - закључила је.

Мери је написала потресно саопштење када је њена ћерка изгубила битку за живот: 

- С неизмерном боли јављам да је моја љубљена кћи Ивана Бурић преминула јучеру КБЦ Сплит у 44. години. Била си мој драгуљ, твоја предивна поетска душа, пуна љубави и нежности, велики музички таленат и хумор чиниле су наш живот срећним, препун љубави… Опака болест је претила, али смо је савладавале заједно… Овај пут је била јача, нисмо успеле, сунце моје и драги Бог те је узео к себи у свој загрљај, према небеским висинама, звездама а твојој неутешној мајци оставио најдубљу тугу… Твоје стотине пута понављано ‘мами, И лове yоу’ одзванјаће у мом срцу заувек! Почивај у миру Божјем, најдража моја Иви - написала је неутешна певачица тада.

Мери је Ивану родила са 23 године и одгојила ју је као самохрана мајка. Била је срећна што је Ивана одабрала музику као животни позив и што су имале прилику да раде заједно.

(24 сата.хр)