Извор:Фото: Анђела Стевановић Живковић/Принтскрин Инстаграм/minaglogovac

ГЛОГИЈЕВА ПРВА ЖЕНА: Прелепа Мина, кумовао им познати глумац

Извор: Нпортал

27.08.2024.

13:12

ПАР се венчао 1996. године, када је Небојша почињао своју професионалну каријеру.

Небојша Глоговац и даље је међу највећим великанима српске глуме, а иза њега је остала породица...

Глоговац је био ожењен новинарком Милицом, с којом је добио ћеркицу Сунчицу. 

Ипак, славни Глоговац имао је, као што је добро познато, брак и раније, у ком је добио два сина, Гаврила и Милоша, с првом супругом Мином.

BloombergAdria.com

Као што је Глоговац био уметник, тако јесте и његова прва супруга Мина, с тим што је она свој таленат преточила у посао у другој сфери, односно, академском сликарству.

Пар се венчао 1996. године, када је Небојша почињао своју професионалну каријеру.

Недуго после тога, Небојша и Мина су добили своје прво дете - сина Гаврила. Он је рођен 1999. године, док је млађи син Милош рођен 2001. године. За разлику од брата, њега смо имали прилике да виђамо у медијима, чак је једно време водио емсију "Кување грување", и то са свега 15 година.

На венчању је Мини и Небојши кумовао његов колега и пријатељ Војин Ћетковић.

Многи до сада нису имали прилику да виде Мину у јавности, нарочито након развода, али реч о је о талентованој уметници, која је и била и остала прелепа.

У медијима се годинама спекулисало због чега је дошло до краха љубави сликарке и глумца, а оно што је сигурно јесте да су и након растанка остали у добрим односима.

- Његов развод од Мине нема никакве везе са Милицом. Њих двоје су у браку били 18 година, и једноставно више није ишло, није функционисало онако како треба. Он се притом дуго ломио да ли да уопште донесе такву одлуку, међутим, онда су се на крају обоје сложили у тој одлуци да је најбоље да се разиђу, а онда се њему и Милици десила Сунчица, рекао је пре неколико година извор за Пинк.

(Глоссy)

#Небојша Глоговац #глумац #Небојша Глоговац прва жена #ВИП #Мина Глоговац