Извор:Фото: Катарина Михајловић/ Д. Миловановић

"НИСАМ ПРИСТАЛА НА УЦЕНУ" Милша љута на екипу "Игре судбине"

Извор: Нпортал

27.08.2024.

16:18

"БОЉЕ ДА раније схватите с ким имате посла, него много касније"

На јесен на Пинку стартује последња сезоне серије "Закопане тајне", коју су покренули сценариста Жарко Јокановић и његова супруга Милица Милша по напуштању теленовеле "Игра судбине". Буран период је иза њих, а после свега Милша каже да једва чека пензију да се одмори.

BloombergAdria.com

 

- Човек је слободан тек када оде у пензију, тек тада може да ради шта жели и шта хоће - каже глумица у разговору за Информер, па додаје:

- Схватила сам да радим непрестано од своје 16. године. Ове године је пуних 40 година како радим. Никада ми се није десило да не радим по шест месеци или годину дана. Треба ми да се одморим. У снимање "Игре судбине" сам ушла без дана одмора са претходно пет премијера које сам одиграла у позоришту. Упоредо с тим снимала сам "Јунаке нашег доба", серију "Тунел", затим "Закопане тајне" и осећам се као да сам изашла из рудника.

BloombergAdria.com

 

На питање да ли је тачно да је из "Игре судбине" изашла пуна горчине, глумица одговара:

- Нисмо хтели да пристанемо на неке уцене, а издаја пријатеља је нешто што човек никад не очекује, али боље и тада него касније. Боље да раније схватите с ким имате посла, него много касније - нагласила је Милша и открила да ради на новој серији.

Глумица је открила да је себе видела у различитим професијама, па је тако уписала чак три факултета.

- После завршене средње школе уписала сам три факултета, од којих сам завршила један, а то је Факултет драмских уметности. Друга два факултета која сам уписала били су још и Француски језик и књижевност и Физичка хемија. Тада сам се бавила манекенством и сви су ме наговарали да треба да се бавим глумом, а ја уопште нисам била загрижена за то. Када сам уписала сва три факултета, питала сам мајку шта да радим јер не могу све одједном. Рекла ми је да ћу остати онде где осећам да ми је лепо, и тако је и било. Глума је превагнула - рекла је Милша за поменути лист.

Република