Извор:Фото: АТА имагес/Р. З. / Принтскрин Тикток gravitacijapodcast / Профимедиа

"Он је моје највеће разочарење - Чола је дуговао зеленашима"

Извор: Нпортал

27.08.2024.

20:52

"СА ЧОЛИЋЕМ се нико никада није ни дружио из Сарајева, нити је он икада тамо живео."

Легендарни музичар Здравко Чолић својевремено је сарађивао са некадашњим менџером "Забрањеног пушења", Драганом Кикијем Зуровцем, а он је сада открио непознате детаље о певачу.

Како је истакао, после рада са Чолићем остао му је горак укус у устима.

♬ оригинал соунд - гравитација

- Моје највеће разочарење је Здравко Чолић, он никад није зарадио ниједан једини динар. Није имао, и то је ружно рећи, али ја ево сад говорим... Покушао је да ради неке концерте и онда је нешто Бреговић рекао: "Хајде ти покушај". Међутим, то је све пропало... - истакао је Кики.

- Тада је имао 51. годину, а последњих 10 га је држао на грбачи један дечко ког је исто јако рачао. Са Чолићем се нико никада није ни дружио из Сарајева, нити је он икада тамо живео. Он је последњих 30 година певао да преживи у оном ужасном рату, али није могао.

BloombergAdria.com

 

- 1999. године сам га ја вратио на сцену и човек је зарадио 350.000 марака, кеш му је дат, да врати дугове једном човеку из Босне и брату који се тада задужио код зеленаша. Ја сам припремио посао који је тек требао да доноси милионе. Њега и сад сматрају најбогатијим певачем, а он никада није имао, динара пре тога није зарадио - рекао је Зуровац у "Гравитација" подкасту.