Извор:Фото: АТА имагес, Н. Скендерија

МУЧНА ПРИЧА: Зашто Ана Станић 30 година није ушла у градски

Извор: Нпортал

28.08.2024.

09:26

ПЕВАЧИЦА Ана Станић се већ 30 година није возила градским превозом, а како истиче, због велике трауме је донела ту одлуку.

Ана Станић од своје 18. године има возачку дозволу, а од тада није ушла у градски превоз.

- Ја сам купила свој први ауто са својих 18 година. Када сам положила возачку, већ сам била чланица групе "Моби Дик", и од тада никада нисам ушла у градски превоз - започела је причу певачица, а онда је објаснила и због чега се не вози аутобусом.

BloombergAdria.com

- Код мене то има мало везе са траумама из средњошколске фазе. Јер сам тада из свог новобеоградског 62. блока ишла у 3. а тадашњу 8. београдску гимназију. Требало ми је некад и по сат времена да стигнем до школе - рекла је Ана својевремено за "Курир" и додала:

- То су биле оне највеће гужве у доба инфлације где су људи малтене испадали из аутобуса и трамваја. Сећам се да сам се једном у повратку из школе око два сата поподне онесвестила од гужве, али пошто је била толика гужва ја нисам пала.

BloombergAdria.com

- Од тога сам добила озбиљну трауму и постављала сам себи важно питање да ли ћу имати свој ауто и да ли ћу икада више морати да се возим градским превозом - искрено је закључила превачица.

(Курир)