Извор:ФОТО: АТА / Shutterstock

"Само ме је питала шта радим сутра - одучила је да се уда"

Извор: Нпортал

28.08.2024.

15:59

"Шта радите сутра? Е ми се венчавамо"

Беки Бекић ужива у складном браку са супругом Надом више од три деценије, а пре неколико година ћерка Емилија је затекла своје родитеље када им је без икакве најаве саопштила да се удаје.

BloombergAdria.com

 

Иако не воли да износи детаље из приватног живота, Беки је недавно открио како су реаговали на ову неочекивану ситуацију.

Како је његова ћерка тада говорила да не планира да се уда, једног дана им је без икакве најаве саопштила да стаје на луди камен.

–  Изненадила нас је. Само нам је рекла сутра будите ту и ту, венчавамо се. Они су се забављали две и по године и све време је причала да јој не пада на памет да се удаје, да је још рано и само одједном је рекла: „Шта радите сутра? Е ми се венчавамо.“ Ми смо остали шокирани, жена поготово. Позитивно шокирани – рекао је једном приликом Беки за домаће медије.

BloombergAdria.com

 

 

Мало ко зна да Бекијева старија ћерка слика и прилика свог оца која је покренула Јутјуб канал на коме се приказују анимирани музички спотови намењени најмлађима.

И док тата Беки пише и компонује дечије песмице, Емилија их пева, али уз татину помоћ. Каже да, иако Беки има 40-годишње музичко искуство, често је она та која води музичку причу дечијег канала „Беба Б“.

– Он ужива у овоме што ради са мном, то је нешто потпуно ново и другачије од онога што је радио. Ипак, и када певамо, ја га више пута враћам јер крене да пева трилере (смех). Много је занимљиво и често му се дешава. Јесте мој тата, али је професионалац у послу и стварно зна да се прешалта из дечијег мода у одрасли – рекла је за Гранд.