Извор:Фото: Профимедиа

6ЦИФАРА МЕСЕЧНО Много пара Роналдовој девојци ако се растану

Извор: Нпортал

28.08.2024.

16:04

У СЛУЧАЈУ раскида, 30-годишња Георгина би добила доживотну надокнаду.

Један од најбољих фудбалера свих времена Кристијано Роналдо би наводно морао да издвоји озбиљну суму новца сваког месеца ако се икада растане са својом партнерком Георгином Родригез.

Роналдо (39) има нето вредност од око 500 милиона фунти захваљујући својој блиставој каријери у Манчестер јунајтеду, Реал Мадриду, Јувентусу и сада саудијском Ал-Насру. Поред тога што је најплаћенији спортиста на свету - зарађује 173 милиона фунти годишње у Саудијској Арабији - нападач зарађује и милионе на годишњем нивоу кроз своје различите спонзорске уговоре.

Ипак, он би морао да се одрекне озбиљног дела свог прихода ако би дошло до тога да се он и Георгина разиђу. Аранжман између њих двоје штити имовину фудбалера, а истовремено осигурава да ће Георгина, мајка двоје његове деце, коју је упознао док је радила у радњи луксузне гардеробе - имати финансијску стабилност ако се растану, преноси британски Mirror.

У случају раставе, 30-годишња Георгина би добила доживотну надокнаду која износи више од 85.000 фунти месечно (112 милиона долара). Клаузуле су успостављене након рођења њихове прве ћерке - Алане Мартине.

BloombergAdria.com

 

У уговору је наведено да ће Георгина постати и власница њихове виле, која се налази у ексклузивној области Ла Финца у Мадриду. Имање има 950 квадратних метара у оквиру имања од 4.000 квадратних метара у скупој области Позуело. Роналдо је вилу купио 2010. за пет милиона евра.

Јавно, пар још увек није у браку. Ипак, има оних који су сугерисали другачије, што би несумњиво додало још један ниво компликација у случају њиховог раздвајања.

Роналдо је подстакао такве гласине у недавном рекламном видеу за фитнес бренд. Капетан Ал-Насра је говорио о својој рутини тренинга пре него што је рекао нешто што сугерише да су се коначно венчали.

- Када не тренирам у клубу, волим да тренирам са својом женом код куће - рекао је он користећи реч жена уместо партнерка или девојка.

BloombergAdria.com

 

Роналдо има петоро деце и дели двоје са Родригез. Његов најстарији, Кристијано млађи, рођен је 2010. године, а идентитет његове мајке остаје непознат. Седам година касније добио је Матеа и Еву уз помоћ сурогат мајке.

Родригез и Роналдо су у новембру 2017. објавили рођење свог првог заједничког детета, Алане Мартине. 

Пар је објавио да очекују близанце 2022. године, али дечака су изгубили.