Извор:Фото: Дамир Дервишагић

ПРЕКО МИЛИОН ЉУДИ: Драгана оборила рекорд на летњој турнеји

Извор: Нпортал

28.08.2024.

17:36

"УВЕК САМ тврдила да имам најбољу публику на свету, и то се и сада потврдило"

Концертом у бугарском граду Видину пред више од 20 хиљада људи, Драгана Мирковић је на тријумфалан начин завршила овогодишњу велику летњу турнеју на којој је успела да надмаши чак и најбоље прогнозе те ју је тако током два месеца слушало преко пола милиона људи!

BloombergAdria.com

 

Ова фасцинантна бројка осим што показује да је Драгана популарнија него икада, још једном је потврдила и да за њену музику не постоје границе пошто је одржала спектакуларне концерте у свим земљама региона и неколико у Европи.

Оно што је код концерта у Видину специфично јесте да је ово њен трећи концерт на њиховој највећој летњој манифестацији и да ју је ове године публика изгласала за главну звезду у великој анкети.

- Још сам пуна утисака и верујем да ће ми требати још много времена да се све слегне и да схватим шта се све дешавало током овог лета. Увек сам тврдила да имам најбољу публику на свету, и то се и сада потврдило, можда само нисам била свесна колико их има. Турнеја је завршена, хвала свима на љубави коју су ми пружили током последњих месеци, то ми даје снагу и да наставим даље. Током јесени посветићу се мало и раду на музици па се надам да ћу и ту имати шта занимљиво да дам онима који ме воле- рекла је Драгана.

Мондо