Извор:ФОТО: Принтскрин Јутјбу Grand televizija

НАПАД У НЕМАЧКОЈ: Нашем певачу повређено ребро

Извор: Нпортал

28.08.2024.

19:00

"УБО МЕ ножем човек, нож се забио у ребро, срећом није оштетио ни један виталан орган"

Дејан који је годинама живео ван Србије, сада се присетио немилог догађаја који му се десио својевремено на једној приватној прослави у Берлину.

BloombergAdria.com

 

-То је било 2009. године у Немачкој, не знам ни како се то догодило. Само знам, да је ничим изазван гост који је био видно у алкохолисаном стању напао мене са леђа. Убо ме ножем човек, нож се забио у ребро, срећом није оштетио ни један виталан орган- рекао је певач за Гранд.

Дејана је ово искуство научило да бира са ким сарађује.

BloombergAdria.com

 

- Срећом па је обезбеђење реаговало тако да се на томе и завршило. Искрено од тада пазим где наступам и не желим да певам у свакаквим локалима. Знате, ја сам певач по кога су слали приватни авион да певам за неке утицајне људе на пар сати и одмах након свирке су ме вратилли кући. Не желим да неко мисли да сам надобудан, али само кажем да волим да наступам на пристојним и културним местима. Дуго сам у послу, људи су задовољни мојим наступима и зато кад ме питају што ме нема свуда да наступам, просто не желим ако услови нису адекватни и пристојни- завршио је Живић излагање за Гранд.

Иначе, наш певач доживео је праву животну драму када му је отац умро.