Извор:Фото: Тикток принтскрин/bozic.uros

НАЈСКУПЉА ГАСТРАБАЈТЕРСКА ВИЛА У СРБ: Све од злата и мермера

Извор: Нпортал

28.08.2024.

19:14

МНОГИ гастарбајтери из Србије су "трбухом за крухом" одлазе у иностранство, па је тако Неготин познат по луксузним кућама које су изградили.

Међу бројним раскошним вилама које су смештене у Неготину, на самом истоку Србије, једна некретнина се посебно издваја. У питању је луксузна вила коју је водитељ Хепи телевизије Урош Блажић показао својим пратиоцима на друштвеној мрежи ТикТок.

- Добродошли у неготински крај и у нашу златну ромску вилу, чија вредност прелази стотине хиљада евра - започео је Урош у видеу, који је брзо постао виралан.

У дворишту се припремала прославу па су били постављени столови са сунцобранима и белим цвећем. У средишту дворишта може се видети бела фонтана.

- Када кажем "златна вила", мислим на бројне златне детаље присутне у кући. Роми су познати по својој љубави према злату и великим улагањима у своје домове - рекао је Урош.

У унутрашњости се налазе мраморни подови и стубови, беле, жуте и црне боје, које су савршено комбиноване, а све је уређено према најновијим трендовима, пише Нет.хр.

Обратите пажњу на кухињу, која је опремљена по последњем тренду," додао је Урош, те је показао како изгледа луксузна кухиња с великим острвом.

Купатило је такође у златном издању, с мраморним плочицама, златном WC шољом и лавабоом. Лустери, завесе и намештај су брендирани и у складу с најновијим трендовима, а златни лустери савршено се уклапају у ову луксузну декорацију.

(Жена)