Извор:Фото: Антонио Ахел/АТА имагес, Душан Миленковић/АТА имагес

СА ЊОМ ОД 19. ГОДИНЕ: Ко је супруга Владана Милојевића?

Извор: Нпортал

29.08.2024.

13:31

ВЛАДАН Милојевић (54) синоћ је исписао још једну важну епизоду у историји домаћег фудбала. Црвена звезда победом 2:0 над норвешким тимом Боде Глимтом пласирала се у Лигу шампиона.

Стрелци за београдски клуб били су Бразилац Дуарте из пенала у 24. минуту и Урош Спајић у 59. минуту. 

После меча уследило је велико славље, а тренер Владан Милојевић је пред делијама завршио на коленима и у сузама.

BloombergAdria.com

Да је Владан Милојевић међу тренерима прави суперстар, то је јасно, али о његовом приватном животу мало се зна.

Познато је да је своју супругу Данијелу заволео када му је било 19. година и њихова љубав и дан-данас одолева свим искушењима. 

BloombergAdria.com

Амбициозни младић из Аранђеловца је своју садашњу супругу упознао је веома млад у Бечеју. Како је фудбалску каријеру градио у Грчкој, Данијела је решила да крене са њим.

Већи део живота провели су у Грчкој, где су се и родила њихова деца, ћерка Анђела и син Немања.

Занимљиво је да Милојевићи потпуно спортска породица. Владан и Немања су се определили за фудбал, а Данијела и Анђела су у коњичком спорту.

BloombergAdria.com

- Данијела је била омладинска репрезентативка у препонском спорту, тренирала је у чувеној и прелепој ергели Фантаст. После распада Југославије, отишао јој је живот својим током у породичном смеру.

Сада је рекреативно у том спорту. Анђела је кренула маминим стопама. Иде јој добро, почела је да се такмичи и доноси медаље, драго ми је због тога - рекао је Владан недавно у интервјуу за Журнал.