Извор:ФОТО: Принтскрин Инстагарам marjan__petrov

ДРАГАНИ ТРЕБА ПОМОЋ: Естрадни фризер о сарадњи с певачима

Извор: Нпортал

29.08.2024.

14:49

МАРЈАН није крио ко му са естраде мање или више паше, те се оградио и признао с ким је имао најгору сарадњу.

Познато је да наше славне даме веома често наступају широм Балкана, а управо су им  концерти у Македонији укрстили пут са талентованим Марјаном Петровим. 

Данас је један од најутицајнијих фризера на нашим просторима, а са многим певачицама је постао и добар пријатељ, а своју каријеру отпочео је у родној Струмици када је имао само маказе, четку и велики сан.

Прво је почео да фризира своје најближе, затим комшилук, а како се вест о његовом умећу брзо ширила, постао је најбољи фризер у Струмици, затим шминкер и освојио титулу најутицајнијег саветника за лепоту.

Постаје познат и ван границе своје земље и тако почиње његова сарадња са певачицама са нашег естрадног неба. Међу њима су Слађа Алегро, Јелена Томашевић, Џејла, Теа Таировић, Јелена Розга, Николија, Ивана Бум Николић, Тијана ЕМ, Сандра Африка, Едита. Са свима њима и данас сарађује.

- Са свим певачима горе поменутим имам, пре свега, искрену и лепу сарадњу, али морам да издвојим највећу југословенску звезду – Лепу Брену. Сарадња са њом почела је пре много година, дала ми је толико поверења да се поиграм њеним изгледом – наводи он за Телеграф.

- Она је толико велика звезда, а толико скромна. Прави је професионалац и верујте ми неизмерно сам захвалан што је одабрала баш мене – истиче Марјан.

С ким му је било најтеже да ради?

- Ух, не могу да издвојим најгору сарадњу, они се препусте мени, заједно уживамо у тој радној атмосфери улепшавања, а када своју замисао преточим у дело, онда је највећа срећа када оне оду задовољне својим изгледом. Но, могу да кажем, да ми сарадња са Милицом Павловић није остала у најлепшем сећању, те се надам да ћу у будућности моћи да променим то мишљење – наводи Петров.

Остала је жал, само за једним. А то је сарадња са Драганом Мирковић.

- Не желим да се замерам или да ме не схватите на погрешан начин, али по мом мишљењу, звезда као што је Драгана Мирковић не сме да дозволи такве грешке. Она је прелепа и споља и изнутра, има безвременске хитове и остаће тако запамћена, али сматрам да може много, много боље – наводи фризер на крају и додаје да је лако наћи инспирацију када радите са лепим женама, као и да од наших лепших нема.

Телеграф / Мондо