Извор:Фото: Профимедиа

ХАОС БОСАНКЕ У НЕМАЧКОЈ: Из суда у 12.34, ухапшена у 1.20

Извор: Нпортал

29.08.2024.

16:09

МЕДИНА И. (31), држављанка Босне и Херцеговине, постала је својеврсна рекордерка након што је ухапшена свега 46 минута после осуђујуће пресуде.

Медина И. (31), држављанка Босне и Херцеговине, постала је својеврсна рекордерка након што је ухапшена свега 46 минута после осуђујуће пресуде.

Наиме, она се прошлог петка нашла у суду због оптужби за крађу. Наводно је украла 500 евра из касе.

У петак је због тога осуђена на казну од 1.100 евра. Међутим, чим је изашла из суднице, отишла је на железничку станицу где је села у такси и тражила да је одвезе у индустријску зону Лахе. Међутим, ту настаје проблем, јер Медина није имала 48 евра да плати такси.

Иако је таксисти рекла да ће рачун да плати њен рођак, он јој није поверовао и одмах је позвао полицију. Тако је Медина из суда изашла у 12:34, а већ у 1:20 је поново била ухапшена!

Иначе, на данашњем рочишту је утврђено да Медина И. нема пријављено боравиште у Немачкој, али наводно прима социјалну помоћ и дечији додатак. Приликом уласка у Немачку, пријавила се за азил. На суду је рекла да у БиХ има троје ђце, а беба, која је превремено рођена, је на једној немачкој клиници.

И јучерашња пресуда је била осуђујућа: добила је три месеца условно. Како преносе немачки медији, једно је сигурно: овај пут није узела такси кад је изашла из суда!

(Независне новине)