Извор:Фото: АТА имагес

"Као робот од 19. године, понекад се чини да нема излаза"

Извор: Нпортал

29.08.2024.

21:17

МИРКА Васиљевић и Вујадин Савић годинама су у ванбрачном односу.

Мирка ретко говори о својој интими, а једном приликом је за домаће медије открила детаље односа са Вујадином.

- И код мене се дешава да иде, иде, па стане... Није увек све сјајно и перфектно, дешава ми се да мислим да нема излаза, како ћу све стићи, како ћу се организовати... Али ако седите скрштених руку, ништа неће моћи да се среди. Нема чекања, мора истог тренутка да се крене - рекла је она.

Према њеним речима, Вујадин највише воли да се шали на њен рачун, а фудбалер је у емисији рекао и да је своју невенчану супругу ухватио како кришом једе слатко, али и да су му она и деца увек били на првом месту, иако није увек изгледало тако. 

BloombergAdria.com

 

- Трудим се да једем оно што ми прија да бих се добро осећала, али некад и волим да "запрљам" свој организам и оним што не ваља, када већ као робот живим од своје 19. године, функциониши да његова каријера не трпи, да сам посвећена деци и некада ми стварно треба да почастим свој организам. И пошто не излазим из кухиње, ја све то радим стојећи и наравно да је шала увек на мој рачун, па је то да се ја кријем, да узмем кутлачу... Па ако треба од њих да се крјием... Десило се можда пар пута да су ме ухватили да то радим, па мало и додају све. Али нека, мени је све то симпатично - рекла је Мирка својевремено гостујући на "Првој".