Извор:Фото: АТА имагес/Д. Миленковић, Инстаграм/jelenadjokovicndf

"БОЖЕ,КАКО БРЗО" Јелена видела децу - ганута призором (ФОТО)

Извор: Нпортал

30.08.2024.

10:53

ОВАЈ призор Јелена је поделила са својим пратиоцима на Инстаграму, уз емоџи са сузама у очима и срцима и добила прегршт дивних коментара.

Најбољи тенисер Новак Ђоковић време проводи у Њујорку, уочи УС Опена, где је на недавном мечу однео победу.

За то време, његова супруга Јелена је са децом, сином Стефаном и ћерком Таром. Они су изашли у вечерњу шетњу, а призор који се указао испред њих гануо је Јелену.

- Боже, како брзо расту - написала је Ђоковићка, видевши њихове сенке на поду, а Стефан и Тара су све ближи њеној висини.

Овај призор Јелена је поделила са својим пратиоцима на Инстаграму, уз емоџи са сузама у очима и срцима и добила прегршт дивних коментара.

О васпитању деце

Јелена Ђоковић о васпитању деце, подсетимо, говорила је потпуно отворено, открила која јој је главна звезда водиља у улози мајке и објаснила како детету успоставити границе и бити строг, а уједно изнова показивати љубав.

BloombergAdria.com

- То је сјајно питање, као родитељ се често питам како да будем и довољно јасна нашој деци, и довољно ауторитативна да задржим одређене границе које не могу да пређу. Често ми је то тешко уколико нисам емотивно регулисана и уколико ме осећања преплаве. То је разлог због чега многи родитељи реагују превише попустљиво или строго, деца немају баланс и константност од стране родитеља. Идемо из једног екстрема у други. Њима треба нормално окружење да би могли да се развијају - рекла је Јелена једном приликом за медије.

(Телеграф)