Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Prakticna zena

ЉУБАВНИ ЈАДИ НАЈВИШЕ СРПКИЊЕ Обућа бр. 47,мучан улазак у бус

Извор: Нпортал

30.08.2024.

13:48

"ЈЕДИНИ проблем који имам јесте када улазим у аутобус – морам да се сагнем када пролазим кроз врата, а често ударим главом у плафон."

Жељана Петрић поносно носи титулу једне од највиших жена на овим просторима. Ова Српкиња висока је два метра и носи ципеле број 47. На свој изглед је поносна, а открила је и како изгледа њен љубавни живот.

Гостујући у емсији Практична жена пре пар година упознала нас је са својим животом. Како је открила, у детињству су је задиркивали, а током школских дана се осећала изоловано и одбачено.

Њени школски другови су је сматрали необичном јер је била много виша од њих, што је довело до осећаја изолације и неприхваћености.

BloombergAdria.com

- Увек су говорили "Жељана, немој да бијеш децу, ти си много крупнија од њих", а у стварности су деца њу тукла - открила је њена мајка.

Ова дугогонога лепотица има велике потешкоће у проналажењу обуће, будући да носи број 47. Често је морала да тражи у мушком делу продавнице, па су јој једине доступне патике биле мушке.

- Никад ми није било лако да пронађем обућу за себе. Морала сам да тражим у мушком делу. Једина обућа која ми је била доступна јесу мушке патике. Тако да сам у њима ишла на матуру - открила је Жељана.

Због тога је екипа емисије одлучуила да реши њен проблем и обућар јој направио специјалне балетанке по њеној мери.

На тату и маму

Иако јој живот није био нимало лак и људи у окружењу су се трудили да се осећа лоше, Жељана сматра да сви треба да се поштују због својих различитости.

- Треба да прихватите себе онаквима какви јесте, будите свесни свог потенцијала и волите себе баш онакве какви сте - поручује она.

BloombergAdria.com

Жељана каже да је висину наследила од оца, док је крупну грађу наследила од мајке. Поносна је на свој изглед и сматра да висина не представља проблем у њеном животу.

- Једини проблем који имам јесте када улазим у аутобус – морам да се сагнем када пролазим кроз врата, а често ударим главом у плафон - открила је и насмејала све. https://www.youtube.com/watch?v=hLfW2pOpP3s

Љубавни јади

Том приликом Жељана је открила и да нема дечка. Како је објаснила често је привлачила пажњу ниских мушкараца, док су се мушкарци које је она волела ретко уклапали у њеним естетским стандардима. Ипак, надамо се да је пронашла своју срећну луку

(Курир)